top of page

Om mig

 

Jeg er uddannet sygeplejerske og homøopat og trækker på mine erfaringer inden for begge felter i mit arbejde som homøopat. Tilsammen giver de to fag mig evnerne til at hjælpe mine klienter ud fra en holistisk tankegang, hvor jeg arbejder med menneskets krop og sind som helhed.

Jeg har i en længere årrække arbejdet som sygeplejerske inden for psykiatrien. Selvom arbejdet har givet mit liv formål i hverdagen, har jeg gennem årene mærket et voksende ønske om at udvide mine kompetencer og hjælpe mennesker med en mere bæredygtig tilgang til medicinsk behandling. Min første oplevelse med homøopatien var en øjenåbner for mig, og jeg så en mulighed for at gå i en retning, hvor jeg kunne arbejde med klienter ud fra en mere helhedsorienteret og naturlig tilgang.

 

Efter at have set de positive effekter af mine egne homøopatiske behandlinger, var jeg helt "blown away". Jeg led i mange år af tilbagevendende udbrud af akne, depression og forstoppelse, og selvom jeg havde forsøgt mange alternative og konventionelle behandlingsformer, var der ingen effekt. Indtil homøopatien. Efter mit første middel, forsvandt min depression, og inden for en måned, stoppede jeg min antidepressive behandling. Min daglige forstoppelse og mavekramper forsvandt, og jeg kunne spise gluten og mælkeprodukter igen. Efter seks måneder var jeg helbredt for akne, som jeg havde haft i 17 år. 

Derfor tog jeg homøopatiuddannelsen og skabte Helhed.

Mine værdier

 

I mit arbejde med Helhed, er det vigtigt for mig, at jeg tilgår mine klienter ud fra en holistisk og bæredygtig tankegang, der stemmer overens med mine personlige værdier. Det er vigtigt for mig, fordi...

Jeg ønsker en bæredygtig verden, hvor vi passer på hinanden og på vores jordklode.

 

Jeg tror på, at hvis vi ønsker forandring i verden - så skal vi starte med os selv.

Jeg har et ønske om, at verden er ren, bæredygtig og enkel, og dette kan jeg bidrage med via homøopatien, da midlerne er 100% naturlige. 

 

Jeg tror på, at ALT er energi, og at vi bevæges og påvirkes af alt, hvad vi omgiver os med.

Ved at hjælpe mine klienter til en smuk hud og ro i sindet, kan jeg med Helhed være med til at skabe positive energier omkring mig og fremme naturlig medicin. Derfor er Helhed min virksomhed og min store passion.

Privat

I min lille familie dyrker vi selv vores grøntsager efter biodynamiske principper. Vi har en ødegård i Sverige, hvor der er højt til loftet, og vi er omgivet af den svenske skov. Det giver os plads til hinanden og til at mærke naturens nærvær hver dag. Vi bestræber os efter, at gøre hver dag bedre end igår, og at livet skal leves i nuet.

IMG_3960.JPEG
bottom of page